over mij

Hallo, ik ben Brigitte Verbauwen, geboren op 28 november 1965 en moeder van 2 leuke jongens. Sinds 2010 ben ik de trotse eigenaar van Colibrimassages en vol genieter van alles wat het leven te bieden heeft.

De naam voor mijn praktijk komt niet zomaar uit de lucht vallen. Colibri is afgeleid van Coaching makes your Life Bright omdat ik naast massages ooit begonnen ben met coaching (Co-Li-Bri Coaching).

De kolibrie is het kleinste vogeltje ter wereld. Het onderscheidt zich van andere vogels omdat het alle kanten op kan vliegen, zelfs achteruit, opzij en ondersteboven. Het vogeltje is bijzonder energiek. Het kan in korte tijd tot opmerkelijke prestaties komen. Dit pieken houdt het beestje echter maar even vol. Daarom zit het de meeste tijd van de dag stil om energie te sparen. Een slimme vogel die precies weet wat goed voor hem is… het vinden van de juiste balans.

Co-Li-Bri Coaching biedt ondersteuning en begeleiding aan werkende moeders bij het (her)vinden van de juiste balans tussen werk en gezin. Co-Li-Bri Coaching helpt werkende moeders vooruit daar waar ze stil zijn blijven staan. Daar horen zeker ook massages bij. Af en toe jezelf momenten van ontspanning gunnen is erg belangrijk en heeft een positief effect op lijf en leden.

Naast het coachen en masseren is mijn gezin mijn grootste passie. Ik vind het heerlijk om leuke dingen te doen met mijn kids en vriend. Ik woon op een superlocatie aan de duinen en aangezien mijn praktijk aan huis is (knusse blokhut in de tuin) biedt het voor klanten tevens de mogelijkheid om na een coachinggesprek of massage te genieten van een heerlijke strandwandeling.

Omdat ik weet dat er in Nederland veel moeders zijn die stress ervaren en op het randje van burnout zijn richt ik mij tot deze doelgroep. Gekscherend zeg ik er dan altijd achteraan dat verdwaalde vaders ook van harte welkom zijn.